Doe mee

Wil je ook gesprekken oefenen in het Nederlands? Kom langs bij een van onze locaties op de kaart. 

TEam

Leny Westeijn

Toegepast gerontoloog

Ik zorg ervoor dat we de welzijn van ouderen constant controleren. Ik houd in de gaten dat de ontwikkelde materialen toegepast zijn op de belevingswereld van ouderen. Daarnaast ben ik de schrijver van het stel. Door mijn achtergrond als communicatiemedewerker kan ik goed ondersteunen bij het schrijven van voorstellen en aanvragen.

Lotte de haan

Oprichtster van samsam en social designer

Ik ben verantwoordelijk voor creatieve en (te) gekke ideeën voor nieuwe activiteiten voor de taalontmoetingen en de aantrekkelijke uitwerking daarvan. Daarnaast Verzin ik nieuwe campagne-acties die enthousiasmeren en activeren. Noem mij creative Director.

Ljiljana Predragovic

Maatschappelijk werker en taaldocent

Doordat ik van Bosnië naar Nederland ben verhuisd ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van het Nederlands leren. Ik zorg ervoor dat de kwaliteit van de taalontmoetingen hoog blijft door mijn werkervaring in het lesgeven.

Dennis Butteling

Stagiaire en student SIC

Hallo allemaal! Ik zal me even voorstellen! Ik ben Dennis en zal het komende jaar onder begeleiding van Lotte het Taalcafé coördineren! Ik ben 33 jaar en zit in het derde jaar van de studie Toegepaste Psychologie! Ik loop nu al een half jaar mee in het Taalcafé. De dinsdagen zijn voor mijn “Het snoepje van de week”. Dan weet ik dat ik weer een heleboel mensen blij kan maken. 

Sem voetelink

STAGIAIRE EN STUDENT SIC

Ik zit nu in mijn derde studie jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie en loop stage bij het Sociaal Innovatief Centrum in Oisterwijk. Vanuit deze instelling help ik dit komende half jaar mee bij het SamSam taalcafé in Eindhoven. Het SamSam taalcafé vind ik een geweldig initiatief om mensen met elkaar in contact te brengen en om zo dingen te leren over anderen en hun culturen. Ik heb gekozen om stage te lopen bij het Sociaal Innovatief Centrum omdat deze plek mij goede mogelijkheden kon bieden om mezelf te ontwikkelen als professional.

Meike van
den brandt

STAGIAIRE EN STUDENT SIC

Ik studeer Toegepaste Psychologie en ik zit nu in mijn derde jaar. Van februari tot juli loop ik stage bij het Sociaal Innovatie Centrum (SIC) Oisterwijk en ben ik ook te vinden bij het Samsam taalcafé. Ik vond het echt een super leuk concept en ik dacht: daar wil ik aan mee werken! Ik vind het contact tussen de ouderen en nieuwe Nederlanders heel mooi en ik denk dat iedereen heel veel van elkaar kan leren.    

    
    

Hoofd vestiging

 • Maria van Bourgondiëlaan 8 5616 EE Eindhoven
 • 06 45009209
 • info@samsamlanguage.org